artikel

Robert Mjörnberg på valbar plats till Kommunfullmäktige

Kommunalvänsterns styrelseledamot och aktivist Robert Mjörnberg kom in på nionde plats på Stockholms stads vallista för Vänsterpartiet. Han kom också med på riksdagslistan på sjuttonde plats. Robert har jobbat som personlig assistent i sju år och är fackligt aktiv i Kommunal sektion Gullmarsplan. Han sitter också i Vänsterpartiet Storstockholms distriktsstyrelse och fackliga utskottet.

Vänsterpartiet Storstockholm hade sin valkonferens helgen 2-3 december, där listorna för riksdags- och kommunfullmäktigevalet. Val av landstingslistorna sköts upp och kommer väljas vid senare tillfälle.

Även Kommunalvänsterns medlem Ida Gabrielsson kom in på riksdagslistan på en fin sjätte plats.

 

 

Hela listan till Kommunfullmäktige i Stockholms stad finns här:

Valkonferens

 

 

 

Kopiera länk