artikel

Träffa Ulla Andersson – Kafé Marx 25 november

ullaA992

Onsdagen 25 november kommer Ulla Andersson, Vänsterpartiets vice ordförande och ekonomiskpolitiska talesperson, till Kommunalvänstern för ett intressant möte om budgetarbetet, hur budgetöverenskommelserna med regeringen påverkar Kommunals medlemmar, och hur decemberöverenskommelsens sammanbrott påverkar de reformer som ska ge oss ett väbehövligt lyft i arbetslivet.

Det kommer finnas tid för dialog med Ulla, så kom och ställ dina frågor, berätta vilka brister du ser och vad du tycker att Vänsterpartiet ska verka för i eventuella kommande förhandlingar med regeringen – vilka reformer behöver lagstiftaren bidra med för att underlätta vårt eget arbete med arbetsmiljö- och arbetsrättsfrågor?

Kl 18.00 på Kafé Marx, Kungsgatan 84 – vi bjuder på kaffe med någon form av dopp!

Kopiera länk